Vill du jobba extra som takskottare i Stockholm?

Vi på Stockholm Takskottning sysslar fullt ut med takskottning under vinterhalvåret och söker alltid efter nya talanger och drivna personer som kan utföra ett professionellt arbete på ett ansvarsfullt vis. Att jobba som takskottare i Stockholm är ett ansvarsfullt, fysiskt, spännande och utvecklande jobb.

Arbetsuppgifterna omfattar följande områden:

1

- Ansvara för att ingen kommer till skada under takskottningen genom att spärra av berört område på marken samt att hålla vakt under själva skottningen så ingen person kommer till skada.

2

- Ansvara för sin egen säkerhet och se till att takskottningen genomförs på ett effektivt vis.

3

- Att skotta tak och ta bort istappar på ett ansvarsfullt vis genom att ta hänsyn till fasaden, bilar på marken samt att utstickande föremål så som balkonger inte blir skadade under takskottningen.

 

Vi arbetar på branta tak på mellan 10-15 meters höjd så jobbet är inget för den höjdrädde! En vanlig arbetsdag börjar vanligtvis kl 07 och du kan oftast gå hem kring 16-17 tiden. Vi erbjuder fast timlön inklusive semesterersättning, försäkring, arbetskläder, lina, sele och allt annat som krävs för att kunna fullfölja arbetet på ett tryggt och bekvämt vis för dig som anställd.

Kvalifikationer:

Vi på Stockholm Takskottning anser att alla förtjänar en rättvis möjlighet att ta sig ut på arbetsmarknaden. Därför är vi öppensinnande inför vem vi ska komma att anställa. Vi ser gärna att du har körkort B och har jobbat med takskottning innan men det är absolut inget krav. Bortsett från detta prioriterar vi alltid rätt personlighet, inställning och självklart god fysik eftersom att det är ett fysiskt krävande arbete. Vi hoppas att du ska våga prova jobbet som takskottare i Stockholm och söka jobb hos oss redan idag! Vi letar alltid efter nya personer för att ta hand om takskottning i Stockholm under vinterhalvåret. Kontakta oss på en gång så kan vi komma överens om tid för ett vidare möte! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Tveka inte att höra av dig så fort som möjligt - För att försäkra dig om att få skotta tak i Stockholm tillsammans med oss i vinter!

Kontakta oss via mail eller på